2018 er et svært spennende år for oss i Brygga Båt, og forhåpentligvis for deg som kunde også.

I år markerer vi vår 20. båtsesong og 20 år i bransjen. Vi tar med oss erfaringene vi har opparbeidet oss gjennom disse årene, og ser framover mot de neste 20 med friske fraspark og nye satsninger.

Noen av de største endringene så langt i år er som følger:

– I 2018 endrer vi navn fra Brygga Båt og Fritid til Brygga båt. Navnet er forenklet og mer i tråd med hvordan vi allerede omtales. Vi skal selvfølgelig ha de samme gode fritidstilbudene uavhengig av navneskiftet. I forbindelse med navneendringen har vi fått utviklet en ny, frisk logo og grafisk profil, som også markerer en ny tid for oss.

– Vi har i år startet en egen avdeling for båtmegling. Vi har kompetansen som trengs for å hjelpe deg, enten du skal selge eller kjøpe båt som ikke er i vårt sortiment. Vi megler båter over hele landet.

– I sommer vil vi flytte til et splitter nytt båtanlegg på Spillum. De nye lokalene er skreddersydd for vår virksomhet. Der vil vi ha totalt 2500 kvm boltreplass, og vi får vist fram produktsortimentet vårt på en mye bedre måte for deg som kunde. Som de eneste i Namdalen kan vi også tilby båthotell med plass for omlag 100 båter for vinterlagring.

Vi i Brygga Båt er stolte over å ha vært i et krevende marked i 20 år, og vi tar det som et tegn på at vi har gjort mye riktig. Men vi skal ikke hvile på laurbærene – vi skal bruke av vår erfaring, og fortsatt gi deg som kunde den beste servicen, de beste produktene og et bekymringsfritt båtliv. Du skal føle trygghet når du handler med oss.

I forbindelse med jubileet har vi selvfølgelig mange gode jubileumstilbud og gir deg mulighet til å gjøre noen skikkelige kupp.

Velkommen til oss!