Brukte båter

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image

Buster Mini

Pris: 43 000,-


Detaljer

  • År: 2023
  • Type: Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
  • Lengde: 13 fot
  • Vekt: 104 kg

Beskrivelse

Buster Mini

Selv om den er liten og lett er den en ekte Buster, bygd i de samme materialene og med den samme perfeksjonismen som de større Buster-modellene. Alle kan prøve å være skipper om bord i en Mini. Den er lett å ro og kan kjøres med motor, enten du velger en elektrisk motor eller en liten firetakter. Mini veier ikke mer enn 100 kilo. Om høsten trekker du den opp og legger den med bunnen i været på stranden. Aluminium tåler vær og vind året rundt.

 

En Buster Mini har mange bruksområder. Du kan bruke den i saltvann og ferskvann og du kan bruke den til transport, til fiske og som slepejolle eller jollen du ror ut med til en større båt som ligger i bøye. Regnvann om bord blir du enkelt kvitt takket være den unike Easy Bail-ventilen som Buster har utviklet. Når båten planer, vrir du ganske enkelt på håndtaket til Easy Bail-ventilen og vannet suges ut av båten. Buster Mini er det beste, bekymringsfrie valget for dem som er på jakt etter en lettrodd motorbåt som tåler det aller meste.

Mini-modellen er liten, men den er godkjent for tre personer. Om bord er det god plass til passasjerer, bagasje og utstyr. Toftene med pålimte puter i vannavvisende skumplast er standard. Buster utviklet Mini for at det skulle være en båt som er lett og stabil for dem som ofte bruker årer, for eksempel når de setter garn. Vekten gjør at en Mini enkelt kan fraktes på en liten, ubremset tilhenger bak nær sagt en hver bil.

FINN-kode: 280362994