Forbered deg til snøen kommer

Hvorfor ikke gjøre arbeid om til ekte glede?
Vi har snøfresere som passer utmerket til namdalsk forhold. Våre snøfresere takler lett snø, tung snø, våt snø og snø på is. Det spiller ingen rolle hva vinteren lesser på deg, less det tilbake!

VI HAR SNØFRESEREN DU TRENGER FOR Å FÅ SNØEN UNNA

Hver eneste Yamaha-maskin, fra motorsykkel til påhengsmotor til snøscooter, er utformet og konstruert for å gjøre livet ditt mer avslappet og fornøyelig – og når det gjelder snøfreserne våre, for å gjøre arbeid til glede! I over 30 år har vi imøtekommet behovene til forbrukere og profesjonelle ved konstant å implementere den aller nyeste teknologien og de mest nyskapende funksjonene inn i seriene.

Vi har snøfresere fra Yamaha i alle størrelser klar til henting. 

Bedre enn noen sinne!

Litt mer kraft – litt lavere kostnad

Hvorfor ikke gjøre arbeid om til ekte glede?

Kom innom eller ta kontakt for mer informasjon og demonstrasjon.

Tlf: 74 22 61 60 Mob: 482 23 713 eller E-post: post@brygga-baat.no

Vår samarbeidspartner Santander tilbyr noe som heter handlekonto, her kan vi tilby betalingsutsettelse opp til 9 mnd. Kredittgrense: 75.000,-

Ingen renter i betalingsfri periode.

Utsettelse kostnad:
4 måneder: kr.  275,-
6 måneder: kr. 349,-
9 måneder: kr. 425,-

Søknad om Handlekonto med tilhørende kredittkort forutsetter kreditvurdering. Dersom beløpet ikke betales etter endt betalingsutsettelse, går man over til delbetaling med følgende priseksempel: Eff. Rente 29,7%, kr 20.000 o/12 mnd, kostnad kr 2.962, totalt kr 22.962.